+31 181 820 120 planningnl@bakro.com
Welkom 5 Container import

Container import

Vanaf begin 2021 is Bakro International Transport begonnen met container import voor goederen vanuit China en India. In het begin richtte deze container handel zich alleen op goederen die doorvervoerd moesten worden binnen het vasteland van Europa, zoals Duitsland en Polen.

Door drukte rondom Engelse havens, heeft ook een Engelse klant ervoor gekozen om goederen die naar Engeland moesten worden verscheept, via Nederland te laten komen. Deze goederen worden vanuit China en India verscheept naar het depot in Rotterdam, en van daaruit worden de goederen met eigen ferry trailers doorvervoerd naar hun eindbestemming in Engeland. Dit heeft vanaf begin 2022 gezorgd voor een grote toename in container transport voor ons bedrijf.

Douane

Sinds 1 Januari 2020 is Brexit een feit. Er is een hoop veranderd op het gebied van documentatie voor transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij weten als geen ander wat er nodig is om het transport mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken om uw documentatie op te laten maken.

Heeft u reeds een douane agent?
Geen probleem, wij zullen de documenten op de juiste manier te verwerken om het Verenigd Koninkrijk in en uit te komen.